Postup

1. krok

Cuketu očistite a nakrájajte na kocky veľké asi 1 cm. Cibuľu nakrájajte na tenké rezance. Červenú papriku očistite a nakrájajte na kocky veľké 1 cm. Klobásu nakrájajte na kolieska alebo menšie kúsky.

2. krok

Na panvici rozhorúčte asi 2 lyžice olivového oleja a pridajte klobásu. Opekajte dochrumkava. Klobásu vyberte a do výpeku pridajte zeleninu a cibuľu. Opekajte na strednom alebo silnom ohni asi 5 minút. Zamiešajte klobásu a dochuťte soľou, korením a červenou paprikou.

3. krok

Na druhej panvici rozhorúčte olej a upečte na ňom 2 volské oká. Posypte soľou a červenou paprikou a servírujte so zeleninovou zmesou. Nakoniec ozdobte petržlenovou vňaťou.